Sertéshús, disznóhús fajtái - Melyik húsfajtából mi készülhet?
- Sertéslapocka: főzve, pörköltnek, füstölt húsnak, fasírtoknak, tokánynak
- Sertésfarok: füstölve, kocsonyába, főzve, néhány levesbe, pörköltbe
- Sertésláb, sertésköröm: füstölve, pörköltbe, kocsonyának, főzve
- Sertésdió, frikandó, sertésfelsál: párolva, felszeletelve sütve, egybesütve, füstölve
- Rövidkaraj: szeletelve, panírozva rántva, natúr szeletnek, egybesütve
- Hosszúkaraj: egészben sütve, panírozva rántva, bundázva, natúr szeletnek
- Sertésfej: kocsonyának, abálva, füstölve, főzve
- Sertéstarja: rántva, flekkenféléknek, füstölve, apróhúsnak, darálva, fasírtnak, pácolás után grillezve
- Sertésdagadó: tölteni, rántva, flekkenféléknek, fasírtnak
- Sertésoldalas: pácolás után grillezve, főzve, egybesütve, füstölve